Business consultant

Facebook
Twitter
LinkedIn

Een sterk merk

Spilter is maker van de Versnellingskamer® waarmee organisaties hun Human Capital voorzien van een samenspel van software en methoden waarmee beleids- en besluitvorming door groepen van mensen belangwekkend verbeterd wordt. Dit vergroot de wendbaarheid en het leervermogen van organisaties en daarmee hun slagkracht. Onze cliënten bevinden zich in zowel het private als publieke domein. Voor (lokale) overheden zijn we vaak actief op de gebieden sociaal domein, energietransitie en de omgevingswet en -visie.  We zijn ambitieus en bouwen gestaag aan de impact die we organisaties bieden.

Zoekt een sterke Business Consultant

We zoeken een denkende doener met een goed sociaal koersgevoel, een aantal jaren ervaring en de wens tot doorontwikkeling. Je helpt onze cliënten bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en het behalen van hun doelstellingen. Daarvoor is het vaak nodig dat de organisatie de samenwerking en relaties met interne en externe stakeholders en partners op een hoger plan brengt – wat op zijn beurt weer vereist dat groepen van mensen over de juiste digitale hulpmiddelen beschikken. Dat is precies wat jij zult bieden door het samenspel van techniek, methoden en advies in de vorm van de Spilter Versnellingskamer®.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent creatief, denkt op langere termijn, besluitvaardig en houdt de belangen van klanten en collega’s goed in het oog. Je zult Spilter Versnellingskamer® trajecten mede voorbereiden en uitvoeren en je werkt daarvoor nauw samen met collega’s en cliënten.

Wat bieden we jou?

Een plezierige, professionele en informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt aangestuurd en ondersteund door ervaren collega’s met als doel je te introduceren in de kring van cliënten en daar succesvol bij te dragen. Je ontvangt daarvoor een marktconform salaris, mobiliteit en overige zaken om je werk goed en vooral met veel plezier te kunnen doen.

Om succesvol te kunnen zijn beschik je over:

  • Een afgeronde WO of HBO opleiding. Bij voorkeur op het gebied van bestuurs-, bedrijfskunde of communicatiewetenschappen. Maar ook als je bijvoorbeeld een studie sociale geografie hebt gedaan met management vakken horen we graag van je.
  • Projectmatige vaardigheden waarbij je de essentie van de details kan onderscheiden.
  • Een resultaat gerichte mentaliteit, ook wel ‘Getting things done’.
  • Ervaring met vraagstukken in het sociaal domein in de publiek sector.
  • Een helikopter view waardoor je in staat bent het grote plaatje te zien en dat helder te verwoorden.
  • Kenmerken die het leuk maken om met je samen te werken.

 

Herken jij je zelf in deze functie?

Dan maken we graag kennis zodat je ons persoonlijk kan vertellen waarom jij Spilter Versnellingskamer® business consultant wil worden. Stuur je reactie naar Sander Blom  s.blom@spilter.nl of neem telefonisch contact op via 036 – 750 82 75

Facebook
Twitter
LinkedIn
Auteur
Gerelateerd
Opdrachten
Zoeken
Bericht