Rapportage

werkomgeving

Rapportage

Spilter werkomgevingen zijn zelf-documenterend, wat betekent dat niet alleen de bijdragen van deelnemers worden vastgelegd, maar ook de schriftelijke instructies van de host.

Spilter werkomgevingen zijn zelf-documenterend, wat betekent dat niet alleen de bijdragen van deelnemers worden vastgelegd, maar ook de schriftelijke instructies van de host.

Word rapport

De facilitators kunnen op ieder moment een sessierapport maken in Word-formaat (.docx) voor distributie aan deelnemers en iedereen die de resultaten van die sessie zou moeten ontvangen.

Om tegemoet te komen aan verschillende informatiebehoeften, kunnen de facilitators de volledigheid van de verslaglegging aanpassen door onnodige of overbodige informatie te verwijderen.

Op basis van de zojuist gewijzigde configuratie wordt met een druk op de knop het rapport in Word-formaat (.docx) aangemaakt. Afhankelijk van de browserinstellingen kan het rapport direct in Word worden geopend of moet het eerst worden gedownload. Word biedt alle mogelijke manieren van bewerken en natuurlijk conversie naar PDF.

Exporteren naar Excel

Waar het Word-rapport de resultaten van de sessie in context en met leesvriendelijke opmaak presenteert, bieden werkomgevingen ook de mogelijkheid om een export van de inhoud naar een Excel –formaat. Tabellen met beoordelingsresultaten kunnen worden gedownload als Excel-bestanden (.xlsx) die alle relevante gegevens bevatten.

Excel-compatibiliteit betekent dat de resultaten van Spiltersessies door bijna ieder systeem kan worden verwerkt. Veelgebruikte gevallen zijn onder meer:

  • Verdere analyse en meer geavanceerde grafische weergave van beoordelingsresultaten voorafgaand aan presentatie met management in Excel of Google Spreadsheets.
  • Import van geïdentificeerde en beoordeelde risico’s naar risicobeheersystemen
 

Rapporteren op maat

De gedetailleerde lijst van gebrainstormde ideeën kan bijvoorbeeld ongewenst zijn als die ideeën opnieuw worden gegeven in de resultaten van een volgende beoordeling.

Of misschien is het management alleen geïnteresseerd in de best scorende (‘belangrijkste’) items. Hiervoor is het mogelijk om het bereik van resultaattabellen en grafieken te beperken tot de ’top X’ of ‘bottom Y’ items.

Met Spilter bezit u alle mogelijkheden om de verslaglegging geheel naar de eigen wens te verzorgen

Alle mogelijkheden zien?

Als u nog meer wilt zien van de mogelijkheden van de brainstorm-werkomgeving, denk aan standaard sjablonen, importeren van bijdragen uit andere bronnen, geavanceerde instellingen voor bijdragen, wel of geen inspiratie, extra instructies, kopiëren van werkomgevingen, presentatiemogelijkheden met groepen, werken met verschillende secties, etc. Maak een afspraak met één van onze consultants. Zij nemen u graag mee in alle mogelijkheden.