Spilter en Schuttelaar & Partners lanceren 'Collectieve Visievorming Energietransitie'

Almere, 16 april 2024

Vanaf vandaag werkt Spilter samen met Schuttelaar & Partners om overheden te helpen in vraagstukken rondom de energietransitie. Voor beiden partijen afzonderlijk zeer bekend terrein. Met de samenwerking ontstaat er een compleet aanbod van diensten waarmee overheden een participatieve aanpak in de energietransitie handen en voeten kunnen geven.

Waar Spilter specialist is in het ontwikkelen van aanpakken (ondersteund door slimme software) voor het beantwoorden van complexe vraagstukken met een variëteit aan belangen en stakeholders, is Schuttelaar & Partners volledig ingevoerd in de wereld van de energietransitie.

Onder de noemer “Collectieve Visievorming Energietransitie” zorgen beide partijen samen voor een passend aanbod op de vraag van lokale overheden in de energietransitie. “Die lopen er tegenaan dat ze met veel verschillende belanghebbenden in gesprek moeten over een onderwerp waar kennisontwikkeling heel snel gaat. Om daarin als gespreksleider op te treden is het zaak goed ingevoerd te zijn in het onderwerp.” aldus Ricardo van der Valk van Schuttelaar & Partners.
“Je wilt als gespreksleider iedereen aan het woord laten en toch effectief tot de kern komen. Daar is onze aanpak Collectieve Visievorming Energietransitie uitermate geschikt voor. Die maakt het mogelijk om met 150 mensen tegelijkertijd over dit onderwerp in gesprek te gaan.” voegt Steven Wagemaker van Spilter toe. 

Meer informatie over wat de aanpak Collectieve Visievorming Energietransitie precies inhoud is te vinden op de website van Spilter. Daar is ook de brochure te downloaden over deze nieuwe propositie.

Facebook
X
LinkedIn

Over Spilter

Spilter biedt met de Versnellingskamers, ondersteund door passende software, een adequate aanpak voor het beantwoorden van complexe vraagstukken waar veel belanghebbenden een mening of visie hebben. Het Spilter platform maakt daarin het mogelijk om op een gestructureerde en effectieve manier informatie te verzamelen, ideeën te genereren en uiteindelijk tot besluitvorming te komen. Met de inzichten die dit oplevert zijn niet alleen de opdrachtgevers maar ook de betrokken belanghebbenden geholpen.

Over Schuttelaar & Partners

Schuttelaar & Partners is een vooraanstaand communicatieadviesbureau met diepgaande kennis op het gebied van stakeholderengagement, strategische communicatie en duurzaamheidsadvies. Ze helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve communicatiestrategieën gericht op vertrouwen, draagvlak en maatschappelijke impact.

Contactgegevens voor de media
Steven Wagemaker
Steven@spilter.nl
Markerkant 13-88 Almere

Einde persbericht.

 

Opmerking voor de redactie: Voor meer informatie of aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Spilter op nummer 036 750 82 75

Facebook
X
LinkedIn
Auteur
Gerelateerd
Archief
Zoeken
Categorieën
Bericht