DEMO -
Factor c - 15 nov 15:30

Jouw deelname bevestigen

Wil je deelnemen aan de sessie op 20 oktober om 11:00?
Vul dan onderstaand jouw naam en email adres in:

15-11

Jouw deelname bevestigen

Wil je deelnemen aan de sessie op 15 nov om 15:30
Vul dan onderstaand jouw naam en email adres in:

Om een goed communicatieplan te maken is de factor-C leidraad van het Communicatierijk een perfect middel. In 5 overzichtelijke stappen komt u daarmee namelijk tot een gedegen communicatieplan.

Wij van Spilter hebben deze leidraad volledig gedigitaliseerd. De Factor-C  leidraad heeft zich bewezen als praktische methode voor o.a. beleidsmakers en projectleiders en communicatieprofessionals om met communicatie- en participatievraagstukken om te gaan. Nu heeft Spilter digitalisering toegepast om de belangrijkste barrières in besluitvorming te mitigeren en u in staat te stellen de leidraad effectief, efficiënt en transparant toe te passen. Het resultaat is een compleet en gedetailleerd plan voor participatie & communicatie.

Omgevingsbewust werken middels de Factor-C leidraad

Factor C is een werkwijze die helpt om strategisch aan de slag te gaan met communicatie. Het is met name geschikt bij projecten (of programma’s) waar heel omgevingsgericht of opgavegericht gewerkt dient te worden.

Deze aanpak bestaat uit vijf stappen waarmee je gestructureerd van opgave naar een volledige  communicatieaanpak gaat. Deze vijf stappen zijn;

  1. De opgave
  2. De omgeving
  3. De strategie
  4. Het verhaal
  5. De aanpak

     

     

Je doorloopt de stapsgewijze aanpak en past alles direct toe binnen ons GDSS platform. Daarnaast is deze aanpak als sjabloon (template) in te zetten voor uw vraagstuk, opgave of organisatie. Zodat u de leidraad steeds opnieuw, en met slechts een simpele druk op de knop, kunt inzetten. 

Heeft u interesse om achter de schermen te zien hoe deze digitale leidraad werkt? Vul dan bovenstaand uw gegevens in en registreer u voor één van de twee Webinars

15-11

Jouw deelname bevestigen

Wil je deelnemen aan de sessie op 15 nov om 15:30
Vul dan onderstaand jouw naam en email adres in: