Factor-C Digitale leidraad

Jouw deelname bevestigen

Wil je deelnemen aan de sessie op 28 februari, vul dan onderstaand jouw naam en email adres in:

Communicatie in het hart van beleid

Factor C is een werkwijze die helpt om strategisch aan de slag te gaan met communicatie. Het is met name geschikt bij projecten (of programma’s) waar heel omgevingsgericht of opgavegericht gewerkt dient te worden. Deze aanpak bestaat uit vijf stappen waarmee je gestructureerd van opgave naar een volledige  communicatieaanpak gaat. Deze vijf pijlers zijn;

  1. De opgave
  2. De omgeving
  3. De strategie
  4. Het verhaal
  5. De aanpak


De Factor-C  leidraad heeft zich bewezen als praktische methode voor o.a. beleidsmakers en projectleiders en communicatieprofessionals om met communicatie- en participatievraagstukken om te gaan. Je doorloopt de stapsgewijze aanpak en past alles direct toe. Spilter heeft dit proces volledig gedigitaliseerd en is als sjabloon (template) in te zetten voor uw vraagstuk, opgave of organisatie. 

Webinar wordt gegeven door

Voor Spilter is hij jarenlang actief geweest als consultant in changemanagement bij bedrijven als o.a. ABN Amro, Nationale Nederlanden en MediaMarkt. Denk hierbij aan cultuur’- strategie of implementatieopdrachten waarbij het strategisch wendbaar en het toekomstbestendig maken van de organisatie leidend was, met een flink digitaal element. 

Jouw deelname bevestigen

Wil je deelnemen aan de sessie op 28 februari, vul dan onderstaand jouw naam en email adres in: